Dhimbja e mezit

Dhimbja e mezit

Dhimbja e mezit eshte shkaku i dyte me i shpeshte qe pacienti kerkon ndihme mjekesore mbas gripit sezonal. Shkaqet e dhimbjes se mezit jane nje ose shumefaktoriale. Nder me te shpeshtat mund te permenden hernia diskale, problemet degjenerative te kolones vertebrale, patollogjite inflamatore (artriti rheumatoid, spondyliti ankilozant etj) dhe problemet e lidhura me traumen e kolones. Me rralle shkak i…

Lexo me shume

KYFOPLASTIKA, VERTEBROPLASTIKA DHE SAKROPLASTIKA

KYFOPLASTIKA, VERTEBROPLASTIKA DHE SAKROPLASTIKA

 Jane metoda moderne te trajtimit të frakturave vertebrale dhe sakrale si rrjedhojë e osteoporozës, traumës apo semundjes metastatike në kolonën vertebrale. Konsiderohen si minimal invasive surgery sepse e gjithe nderhyrja behet ne menyre perkutane. Duke perdorur instrumente special dhe nepermjet vrimave te vogla injektohet një lëndë e ashtuquajtur cimento biologjike Brenda ne trupin e vertebrave te prekura. Përdoren kryesisht dyl loj cimentosh:…

Lexo me shume

What to Expect from Shoulder Osteoarthritis

What to Expect from Shoulder Osteoarthritis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat…

Lexo me shume

Demtimet sportive te gjurit dhe trajtimi i tyre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.

Lexo me shume