Cilet jemi

Rreth Klinikes Bano

Ofrojme konsultime ortopedike dhe okulistike, vleresime ne procesin diagnostik dhe trajtues te problemeve te ndryshme muskuloskeletale dhe te syrit me mjeke te trajnuar në spitale reference jashte shtetit. Pjese e trajtimit perbejne teknika me nderhyrje te kufizuar dhe inovative, sipas nje mjekesie te bazuar ne evidenca dhe rekomandime nderkombetare.

Artan Bano
M.D.
Rreth nesh

Historiku yne