Klinika Mjekësore
Bano
Rreth Nesh
Ortopedi Rezervoni një takim Okulistikë Rezervoni një takim

Shërbimi më i mirë për ju!

Shërbim i specializuar për pacientët tanë
Rezervoni një takim
Mirësevini ne Kliniken Bano

Ortopedia

Mjekët tanë jane të specializuar jashte shtetit në diagnostikimin dhe trajtimin e traumave dhe patollogjive te syrit dhe te sistemit muskuloskeletal tek te rriturit dhe femijet.

Më shumë mbi shërbimet tona

Okulistika

Klinika Bano ofron vizitë të specializuar okulistike, duke përfshirë evidentimin dhe matjen e çrregullimeve të refraksionit, përshkrimin e recetës së syzeve, matjen e tensionit të syrit, ekzaminimin e segmentit të përparëm të syrit, evidentimin e perdes së syrit (kataraktes) dhe këshillimin përkatës, vlerësimin e glaukomës dhe këshillimin përkatës të pacientëve apo familjarëve të pacientëve me glaukomë, gonioskopinë, ekzaminimin e retinës, vlerësimin e retinopatisë diabetike, vlerësim klinik të nervit optik etj.

Më shumë mbi shërbimet tona
Rezervoni një takim

Ne jemi në shërbimin tuaj. Rezervoni një takim

Plotësoni të dhënat më poshtë për të rezervuar një takim. Në klinikën tonë, jeni gjithmonë të mirëpritur.

  Ekipi ynë profesional

  Njihuni me mjekët tanë

  Dr. Julinda Jaho

  Okuliste

  Specialiteti: Okulistikë

  Dr. Artan Bano

  Ortoped

  Specialiteti: Ortoped

  Dëshmitë e pacientëve

  Përvoja ime në Klinikën Bano ka qenë e shkëlqyer. Klinika ishte moderne, me pajisjet më bashkëkohore. Stafi ishte shumë profesional dhe mikpritës. Do ta rekomandoja me kënaqësi te miqtë dhe familjaret e mi.

  Marta M 36 vjec

  Më bëri shumë përshtypje sinqeriteti dhe profesionalizmi i mjekut tim. Ai më trajtoi me kujdes dhe e bëri të lehtë rikuperimin tim. Unë patjetër do ta rekomandoja atë për familjen dhe miqtë e mi. Faleminderit.

  Endri H, 50 vjeç

  Falenderoj mjeket që punojnë në këtë klinikë. Jam e lumtur që zgjedha klinikën tuaj të mrekullueshme.

  Rudina M, 41 vjeç

  Shikimi im ishte dobësuar dhe falë trajtimit në Klinikën Bano mund të shoh normalisht. Ju falënderoj shumë dhe ju uroj suksese.

  Mitat B, 55 vjec

  Video

  Teknologjitë e reja në kirurgjinë ortopedike

  Regjistrohu për më shumë informacione nga ne
  Regjistrohuni në buletinin tonë

  AdresaRr. Don Bosko, Pallati Gener 2, Shk.1, Ap.8, TiranëTel069 28 86 633OrariHënë-Premte: 4pm-8pm