Certifikime

Mjeke te trajnuar me kohe te plote ne spitale dhe qendra universitare prestigjoze te USA, UK, INDI dhe Europes, sjellin per pacientet shqipetare dhe te huaj metodikat bashkokohore ne diagnozen e sakte dhe trajtimin e avancuar te problemeve te syrit dhe te sistemit muskuloskeletal.