Supi i ngrire

Supi i ngrire

Ngrirja e supit (Frozen Shoulder) Eshte nje gjendje patologjike ne te cilen kapsula e artikulacionit te supit rrudhoset  dhe shkakton kufizim te levizjeve te artikulacionit.  Cilat jane shenjat klinike?Dhimbja e supit eshte nje shenje klinike e cila rritet gradualisht  dhe shpesh behet e padurueshmeKufizimi i levizjeve perben shenjen e dyte klinike i cili pengon pacientin te kryeje nevojat e tij te perditshme ( psh.: te veshe rrobat) Pse…

Lexo me shume