Endri H, 50 vjeç

Më bëri shumë përshtypje sinqeriteti dhe profesionalizmi i mjekut tim. Ai më trajtoi me kujdes dhe e bëri të lehtë rikuperimin tim. Unë patjetër do ta rekomandoja atë për familjen dhe miqtë e mi. Faleminderit.