Kolona Vertebrale

Dhimbje mezi dhe probleme te kolones vertebrale qe mund te trajtohen me injeksione spinale, terapi dhimbjeje dhe PRP:

-Dhimbja e mezit

-Facet joint syndrome

-Problemet degjenerative diskale

-Artroza spinale

-Dhimbja sakroiliake

-Henia diskale

-Dhimbja radikulare

-Stenoza Spinale

-Spondyloliza

-Diagnostikimi dhe trajtimi i skoliozes idiopatike dhe posturale,

Probleme te kolones vertebrale qe nuk mund te trajtohen me metodat konservative, dhe qe mund te trajtohen ne menyre kirurgjikale:

-Frakturat perfshire edhe ato osteoporotike te vertebrave dhe te sakrumit me vertebroplastike/kyfoplastike/sakroplastike +/- decompresion +/-fiksim te kolones me instrumente

-Tumore beninje ose malinje (primare ose metastatike)

-spondylolistezat

-herniet diskale dhe problemet degjenerative te kolones, perfshire stenozen lumbare dhe myelopatine cervikale

 

Add Your Comment