Artikulacioni supit

A ju kane thene qe opsioni i vetem i trajtimit te dhimbjes se supit eshte injeksioni i kortizonit ose kirurgjia?

PRP dhe BMAC mund te ofroje nje alternative te injeksioneve te tjera apo te trajtimit kirurgjikal.

Gjendje te cilat mund te trajtohen me PRP (injeksionet e plasmes) apo te aspirimit te palces se kockave (Bone Marrow Aspirate Concentrate):

-Artroza e supit

-Demtimet tendinoze dhe te labrumit perreth supit

-Bursiti i supit

-Demtimet e artikulacionit akromioklavikular,

Keto injeksione ofrojne: -permiresim te dhimbje dhe te funksionit te supit, ulin enjtjen e supit dhe permiresojne cilesine e kercit te artikulacionit.

Add Your Comment